Over ons

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Elk interieur heeft al een karakter. Wat wij toevoegen moet een verrijking zijn, het karakter benadrukken of versterken en meerwaarde geven aan het totale interieur.

In onze winkel laten wij een inspirerende en stijlvolle presentatie zien van de vele mogelijkheden op het gebied van interieurbeplanting, decoraties en objecten. Wij beschikken over een groot assortiment plantenbakken, vazen en potten die perfect passen in zowel eigentijdse als klassieke interieurs. Onze decoraties zijn van eigen ontwerp en kunnen ook als maatwerk geleverd worden. Verder hebben wij een prachtige collectie kunstbloemen van uitzonderlijk mooie kwaliteit. Niet van echt te onderscheiden!

Wij leveren veelal maatwerk en geven deskundig advies, eventueel aan de hand van foto’s of tekeningen van het interieur of de ruimte. Wilt u graag dat wij de situatie ter plaatse komen bekijken, dan kan dat uiteraard ook.
Vervolgens kunnen wij onze beplantings- en/of decoratievoorstellen op locatie komen visualiseren, zodat u in uw eigen omgeving kunt ervaren wat verschillende materialen, vormen en kleuren toevoegen aan uw interieur.

 

Wij onderscheiden ons door een herkenbare eigen stijl, zijn creatief, vindingrijk en gedreven om het beste resultaat tot stand te brengen!

Bent u nieuwsgierig naar wat er in uw interieur allemaal mogelijk is? Kom dan eens langs of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten.

Bart van Schie

B.ART & Blooms

Sterk in eigentijdse, verfrissende interieurbeplanting. Ontwerp en realisatie van kunstbloesembomen,  kunstgroenbomen en bijzondere decoratieobjecten. Berkenstammen leverbaar uit eigen voorraad in diverse maten tot XXL, al dan niet brandvertragend gemaakt.

Bel ons

06 - 23 495 104

Wij vinden het leuk als u ons volgt via onze sociale media: